Va fi o iarnă istorică în România. Meteorologii au anunţat ce se întâmplă după sărbători

Postat la 20 decembrie 2023 190700 afişări

Va fi o iarnă istorică în România. Meteorologii au anunţat ce se întâmplă după sărbători

Va fi o iarnă istorică în România. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rece pentru începutul lunii ianuarie, când sunt aşteptate temperaturi extrem de reduse. Ulteior, vom avea temperaturi mult peste normal.

Datorită circulaţiei atmosferice favorabile, în Europa iarna aceasta a început altfel decât în ultimii ani, cu zăpadă şi temperaturi scăzute până în vestul continentului, încă de la sfârşitul lunii noiembrie.

Va fi o iarnă istorică în România. Când vin ninsorile

Spre sfârşitul săptămânii viitoare, fronturile reci ale depresiunilor din Scandinavia vor afecta şi jumătatea nordică a României, aducând, temporar, un aer ceva mai rece dinspre nord-vest, dar şi precipitaţii însemnate cantitativ în unele zone.

În nordul Carpaţilor Orientali, mai ales în Munţii Maramureşului, Rodnei şi Călimani, în Munţii Apuseni şi în vestul Carpaţilor Meridionali, sunt aşteptate ninsori abundente până de Crăciun şi posibil chiar în perioada Sărbătorilor.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
regizor,
spectacol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.