Utilizatorii Netflix din această ţară au acces la cele mai multe filme şi seriale. Nu sunt americanii. Vezi pe ce loc se află România în top

Autor: Florin Casota Postat la 30 mai 2018 564 afişări

Netflix a luat cu avânt lumea şi nu cred că există vreo persoană cu conexiune la internet care să nu fi auzit de această companie.

Compania oferă filme şi seriale pentru vizionare constra cost, pe baza unui abonament lunar. Totuşi, poate nu mulţi ştiu că oferta companie diferă de la o ţară la alta. Aşadar, dacă unele producţii originale Netflix sunt disponibile în acelaşi timp pe mai multe pieţe, multe filme sau seriale sunt lansate doar pe anumite pieţe.

Care credeţi că este piaţa cu cele mai multe titluri disponibile? Dacă v-aţi fi gândit la Statele Unite atunci aţi fi greşit.

Netflix Japonia are cele mai multe titluri în biblioteca virtuală, nu mai puţin de 6032 de filme şi seriale. Pe locul doi se află SUA cu 5609 de titluri, urmată de Canada (5460), Marea Britanie (5108) şi Irlanda (5023). România ocupă locul 51 cu 3117 de producţii. Interesant este faptul că în ţări ca Pakistant, Bangladesh sau Venezuela sunt peste 4000 de titluri în biblioteca Netflix.

Netflix are venituri de 16.1 miliarde de dolari, mulţumită celor 125 de milioane de utilizatori înregistraţi la finalul lunii martie. Mai mult, compania a devenit cea mai valoroasă companie media din lume, în funcţie de capitalizarea de piaţă, depăşind Disney. Acum, Disney are o valoare de piaţă de 148 de miliarde de dolari, pe când Netflix a ajuns la o valoare de 152 de miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.