Utilizatorii Facebook vor putea inchiria filme direct de pe reteaua de socializare

Autor: Roxana Cristea Postat la 09 martie 2011 45 afişări

Vom putea vedea filme pe cea mai mare retea de socializare din lume. Warner Bros. a spus ca testeaza un serviciu prin care utilizatorii vor putea sa cumpere si sa inchirieze filme prin intermediul paginilor de Facebook ale acestor filme.

In prezent, fanii Facebook care viziteaza pagina oficiala a filmului "Batman: The Dark Knight", pot da click pe icoana "uita-te la film" si contra sumei de 30 de credite Facebook sau trei dolari acestia il pot viziona. Filmul este difuzat prin intermediul unei aplicatii a retelei de sociale.

Cei care inchiriaza filmul vor avea acces la el timp de 48 de ore, perioada in care il pot vedea de mai multe ori. Warner Bros. a spus ca va mai aduce si alte filme lunile viitoare insa nu a precizat care. In plus, compania nu a spus nici care este pretul pentru a cumpara un film.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
reteaua de socializare,
filme
/actualitate/utilizatorii-facebook-vor-putea-inchiria-filme-direct-de-pe-reteaua-de-socializare-8046395
8046395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.