USR: „Marioneta lui Dragnea, care semna OUG 13, ales preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor cu ajutorul PNL”

Postat la 02 noiembrie 2021 282 afişări

USR: „Marioneta lui Dragnea, care semna OUG 13, ales preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor cu ajutorul PNL”

USR acuză un „nou blat PNL-PSD”, după ce fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor.

„Prin cedarea preşedinţiei interimare a Camerei către PSD, PNL arată că preferă USL 2.0 în locul refacerii coaliţiei cu USR”, arată partidul condus de Dacian Cioloş.

Pe de altă parte, Florin Roman acuză USR de trădare, pentru că nu a fost de acord să-i prelungească mandatul de interimar.

„Nou blat PNL – PSD! Sorin Grindeanu, marioneta lui Dragnea care semna OUG 13 şi scotea în stradă peste 600.000 de români împotriva corupţiei, a fost ales preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, cu ajutorul PNL, UDMR şi AUR. Doar USR s-a opus acestei numiri în şedinţa Biroului Permanent al Camerei”, sune USR, marţi, într-un comunicat.

Aceştia mai spun că „numirea sinecuristului de la ANCOM la şefia Camerei nu este doar un gest de bunăvoinţă interesată din partea PNL-Cîţu, care, în urmă cu două luni, declanşa criza politică prin demiterea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, şi, implicit, excluderea USR de la guvernare”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutor,
alegere,
camera deputatilor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.