USR Bucureşti: PNL-PSD îşi pun propriile interese mai presus de interesele bucureştenilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 octombrie 2023 21 afişări

Consilierii PSD-PNL în CGMB au demonstrat încă o dată că acordă o prioritate mai mare intereselor şi trocurilor lor politice decât nevoilor şi cerinţelor Capitalei şi locuitorilor săi, transmite USR Bucureşti: „Au ignorat 63 de proiecte esenţiale pentru dezvoltarea şi protecţia cetăţenilor”.

USR Bucureşti: PNL-PSD îşi pun propriile interese mai presus de interesele bucureştenilor

„Este inacceptabil ca aceste proiecte care vizează îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor să fie ignorate sau blocate din motive politice. Sunt proiecte importante pentru alegătorii lor. Cer partidelor politice să se poarte cu responsabilitate pentru oamenii care i-au votat, să nu inventeze motive penibile pentru a nu vota”, declară Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

El precizează că printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numără creşterea amenzilor pentru tăierile de copaci, o măsură suplimentară la amenda record de 35 de milioane de euro anunţată astăzi de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pentru defrişările din IOR, redenumirea Bulevardului Primăverii şi a Străzii Herăstrău, precum şi facilitarea accesului persoanelor cu dizabilităţi la producţiile artistice organizate de instituţiile de spectacole aflate sub autoritatea CGMB.

„USR Bucureşti cere stabilitate politică. Ne exprimăm dorinţa ca PNL-PSD să nu îşi bată joc de proiectele Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Mai mult, toţi consilierii trebuie să fie responsabili şi să reprezinte cu adevărat interesele cetăţenilor. În plus, solicităm transparenţă în procesul decizional al CGMB. Invităm toate partidele să acţioneze în spiritul unei colaborări constructive, punând în prim-plan nevoile cetăţenilor în locul intereselor partizane”, se arată în finalul comunicatului de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
cgmb,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.