USL îşi va lua angajamentul de a readuce pensiile militarilor la nivelul din 2010

Autor: George Toader Postat la 14 iunie 2012 5 afişări

Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, joi, în plenul Camerei Deputaţilor, că USL îşi va lua angajamentul, în discuţiile cu instituţiile financiare internaţionale, pentru revenirea pensiilor militarilor la nivelul din 2010, începând cu anul 2013.

Dobriţoiu a susţinut în plenul Camerei Deputaţilor proiectul de lege care instituie o "amnistie" pentru pensionarii militari care ar trebui să returneze sume obţinute din pensii, peste nivelul recalculat, sume care au fost primite pe perioada recalculării.

Potrivit ministrului Apărării, această măsură de amnistie ar afecta circa 26 de mii de pensionari militari.

"Deocamdată, nu putem reveni la nivelul pensiilor din 2010, din cauza constrângerilor bugetarilor (...) Angajamentul nostru, al USL, va fi ca în viitorul program să discutăm cu partenerii internaţionali pentru ca începând cu 2013 să revenim la nivelul pensiilor din 2010", a susţinut Dobriţoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
USL,
angajament,
pensiile militarilor
/actualitate/usl-isi-va-lua-angajamentul-de-a-readuce-pensiile-militarilor-la-nivelul-din-2010-9747456
9747456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.