Ursus Breweries l-a numit pe Simon Fearnhead vice preşedinte finanţe, IT, legal & procurement

Postat la 07 mai 2012 125 afişări

Ursus Breweries anunţă numirea lui Simon Fearnhead în funcţia de vice preşedinte finanţe, IT, legal & procurement. Anterior, departamentul a fost condus de Krzysztof Andrzejewski, care din februarie 2012 a preluat funcţia de vice preşedinte vânzări şi distribuţie în cadrul companiei. Simon Fearnhead se alătură echipei Ursus Breweries după ce din ianuarie 2010 a fost Financial Controller în divizia de Procurement a SABMiller în Elveţia.

Ursus Breweries anunţă cu această ocazie o altă promovare. Începând cu mijlocul lunii aprilie 2012, Camelia Panait a preluat funcţia de director marketing în cadrul Pivovary Topvar Slovacia. Camelia Panait s-a alăturat echipei SABMiller în 2008, ca marketing manager în cadrul Ursus Breweries după finalizarea studiilor MBA în Spania. A condus un număr de iniţiative de brand pentru Timişoreana, care s-au concretizat în creşterea substanţială a cotei de piaţă a mărcii. Din 2010 Camelia a deţinut funcţia de strategic planning Ddirector în cadrul Ursus Breweries România.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's şi Stejar.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ursus-breweries-l-a-numit-pe-simon-fearnhead-vice-presedinte-finante-it-legal-procurement-9600781
9600781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.