Urmează videoconferinţa BM „Cele mai inovatoare companii din România 2021 – Cum accelerăm inovarea în România”, luni, 22 noiembrie

Autor: Alex Ciutacu Postat la 19 noiembrie 2021 95 afişări

Urmează videoconferinţa BM „Cele mai inovatoare companii din România 2021 – Cum accelerăm inovarea în România”, luni, 22 noiembrie

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la capitolul inovaţie, fiind descrisă drept „inovator modest” încă de la lansarea tabloului de bord al inovării în UE. Totuşi, companiile din piaţă locală investesc timp şi resurse pentru a inova şi pentru a adopta cele mai noi tehnologii, iar rezultatele lor încep să se vadă din ce în ce mai mult.

În acest context, Business Magazin organizează luni, 22 noiembrie, videoconferinţa „Cele mai inovatoare companii din România 2021- Cum accelerăm inovarea în România”, un eveniment care aduce la aceeaşi masă manageri, antreprenori, experţi, consultanţi, inovatori din tehnologie, şi nu numai, pentru a discuta despre inovaţiile născute sau dezvoltate în timpul pandemiei, despre politicile publice care ar putea încuraja inovaţia şi despre investiţiile derulate în acestă direcţie.

Printre speakerii prezenţi la eveniment se numără: Claire Wisbey, director pentru comunicare ştiinţifică în cadrul BAT; Maria Vasi, coordoator birou structuri în cadrul Leviatan Design; Cristian Cârstoiu, consulting partner şi chief innovation officer, EY România; George Sârbu, community manager, Innovation Labs; Claudiu Butacu, cofondator EfdeN; Vladimir Ester, chief technology officer, ClusterPower; Daniel Ilinica, CEO, Softbinator Technologies; Eliodor Apostolescu, director general Phoenix Y; Adrian Cighi, cofondator al Pago; Andrei Oltean, director de dezvoltare, IRUM Reghin.

Despre modul în care privim inovaţia în România, atât în sectorul public cât şi în cel privat, dar şi despre elementele care asigură un cadru propice inovării, veţi afla în cadrul videoconferinţei BM „Cele mai inovatoare companii din România 2021 – Cum accelerăm inovarea în România”, organizată luni de la ora 9.30 de Business Magazin în parteneriat cu BAT şi Leviatan Design.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.