Urarea lui Dragnea de anul nou, după un scurt bilanţ: 2017 a fost mai puţin liniştit decât am sperat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 decembrie 2017 128 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, duminică, pe Facebook, că 2017 a fost mai puţin liniştit decât a sperat, dar că, dacă este dat la o parte ”zgomotul politic”, este un an cu realizări fără precedent.

2017 a fost mai puţin liniştit decât am sperat. Dar, dacă dăm la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizări fără precedent. #România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Măsurile din programul de guvernare au dus la creşterea veniturilor populaţiei. Parlamentul a reuşit să dezbată şi să îndrepte o parte importantă a legilor Justiţiei. Întreaga societate a fost parte a acestui proces”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

El menţionează că ”dincolo de lupta politică şi de excesele ei, rămân faptele”.

”România a făcut paşi înainte şi vă asigur că în 2018 va grăbi pasul. În 2017 românii au trăit mai bine ca în 2016, iar în 2018 vor trăi mai bine ca în 2017. Asta este grija şi obligaţia guvernării noastre. Vreau să sărbătorim Centenarul Marii #Uniri prin #bunăstare, #unitate şi #dreptate. Vă doresc tuturor un An Nou fericit, cu multă sănătate şi împliniri! La mulţi ani”, a adăugat Liviu Dragnea.

Tudose: România trebuie să însemne mai mult decât ”tu” sau ”eu”, decât ”ei” sau ”voi”

Premierul Mihai Tudose a declarat, duminică, pe Facebook, că indiferent de raportările personale ale fiecărui român, România trebuie să însemne mai mult decât sau , decât sau , iar fiecare român să aibă puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup.

”Dragi români, atunci când ne gândim la ţara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât <tu> sau <eu>, decât <ei> sau <voi>. Mai presus de orice, România este despre <noi> şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară. Mi-aş dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au fãcut înaintaşii noştri. Numai împreună, uniţi şi solidari, putem ţine vie conştiinţa românească şi putem duce România 100 de ani mai departe”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

El le-a urat ”La mulţi ani!” românilor.

”La mulţi ani, România ! La mulţi ani, Generaţie Centenar!”, a adăugat premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
2017,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.