UPS desemnează un nou country manager pentru România

Autor: Florin Casota Postat la 10 martie 2016 114 afişări

UPS desemnează un nou country manager pentru România

UPS anunţă desemnarea lui Jim Kearney pentru poziţia de country manager UPS Ungaria, România şi Grecia.

De pe această poziţie, Kearney, de origine irlandez şi cu o experienţă de 27 de ani în cadrul UPS, va coordona o echipă de aproximativ 650 de angajaţi şi va fi responsabil de operaţiuni, dezvoltare de business şi strategia UPS în cele trei ţări, Ungaria, România şi Grecia. Kearney îl înlocuieşte pe Tim Helsen, care ocupă în prezent funcţia de country manager pentru UPS Olanda.

„Cu expertiza şi vasta sa experienţă, Jim Kearney are toate premisele să coordoneze cu succes afacerile UPS din Ungaria, România şi Grecia,” declară Daniel Carrera, preşedintele UPS pentru Europa de Est. „Sub îndrumarea sa, clienţii UPS din regiune vor continua să beneficieze de serviciile logistice inovatoare şi de soluţiile pe care le aşteaptă de la noi.”

Kearney şi-a început cariera în 1989 ca funcţionar administrativ în cadrul departamentului financiar-contabil al UPS Marea Britanie, cu sediul la Londra. Pe parcursul anilor următori, a deţinut numeroase poziţii cu multiple responsabilităţi în cadrul aceluiaşi department. In 1999, a devenit office manager pentru UPS European Consolidated Service Center în Dublin, Irlanda. Patru ani mai târziu, Kearney s-a mutat la Bruxelles, unde a ocupat funcţia de manager financiar al departamentului financiar-contabil al UPS Europa.

În 2004, Kearney a fost promovat ca şi controller pentru o regiune din UPS care, la acel moment, includea zonele Mediteraneană, Orientul Mijlociu şi Africa, având sediul la Bruxelles. Un an mai târziu, a revenit în Dublin, unde a ocupat poziţia de controller în cadrul Consolidated Service Center. In 2009, a fost desemnat country manager pentru UPS Irlanda.

În 2011, Kearney a acceptat poziţia de director pentru contractorii de servicii autorizate pentru UPS din ţările din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, iar în 2013 a început să coordoneze, în calitate de director,  contractorii de servicii autorizate pentru UPS din Europa de Est, având sediul în Irlanda. Din ambele poziţii, Kearney a fost responsabil de supravegherea şi coordonarea activităţilor contractorilor de servicii autorizaţi pentru UPS din ţările cuprinse în aceste regiuni.

Kearney deţine o atestare profesională în contabilitate de la Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ups-desemneaza-un-nou-country-manager-pentru-romania-15102741
15102741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.