Update ENEL România: 110 echipe lucrează pentru realimentarea cu energie electrică a zonelor afectate

Autor: Ioana Matei Postat la 27 ianuarie 2019 565 afişări

Un număr de 110 echipe ale E-Distribuţie Muntenia şi ale contractorilor societăţii continuă să lucreze în teren pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite (cod galben, cod portocaliu de vreme rea cu depuneri masive de polei şi cu vânt puternic), potrivit unei informări trimise de reprezentanţii companiei sâmbătă (26 ianuarie) seara.

Update ENEL România: 110 echipe lucrează pentru realimentarea cu energie electrică a zonelor afectate

Potrivit informării Enel, cea mai mare parte a avariilor pe liniile de înaltă şi medie tensiune au fost identificate, astfel că echipele intervin pentru remediere şi realimentarea clienţilor cu energie electrică.

Cauzele principale care au dus la producerea incidentelor sunt ploaia îngheţată, vântul puternic şi depunerea consistentă de chiciură pe instalaţiile electrice şi pe vegetaţia din apropierea acestora. Vântul puternic a dus şi la formarea fenomenului de galopaj a reţelelor electrice aeriene în zonele Ilfov şi Giurgiu. Reprezentanţii societăţii sunt permanent în legătură cu autorităţile locale, care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie.

La nivelul E-Distribuţie Muntenia, începând cu ora 10:00, a fost declarată stare de urgenţă, conform procedurilor interne, astfel că a fost suplimentat numărul de echipe de intervenţie proprii şi ale contractorilor, precum şi personalul din centrul operativ - dispeceri E-Distribuţie.

În data de 26 ianuarie, la ora 18:00, situaţia se prezenta astfel:

-              în judeţul Ilfov sunt nealimentate 1  linie electrică aeriană de medie tensiune total, 31 linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în localităţile Buftea, Afumaţi, Baloteşti, Berceni, Brăneşti, Cernica, Clinceni, Corbeanca, Cornetu, Dascălu, 1 Decembrie, Domneşti, Dragomireşti Vale, Grădiştea, Moara Vlăsiei, Periş, Petrăchioaia, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Glina, Jilava, Măgurele, Mogoşoaia, Pantelimon.

-              în judeţul Giurgiu sunt nealimentate 1 linie electrică aeriană de medie tensiune total, 24 linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în Giurgiu, Adunaţii-Copăceni, Bolintin-Deal, Bolintin-Vale, Bucsani, Bulbucata, Clejani, Comana, Daia, Floreşti-Stoenesti, Fratesti, Gaiseni, Ghimpati, Gostinu, Greaca, Izvoarele, Letca Noua, Mihai Bravu, Marsa, Ogrezeni, Prundu, Schitu, Singureni, Stanesti, Ulmi, Săbăreni.

Compania recomandă clienţilor afectaţi să folosească, pentru a semnala deranjamente cu precădere numerele de tip TelVerde (apelabile gratuit din reţelele naţionale) - 0800 070 888. Accesul echipelor la instalaţii este îngreunat de depunerile masive de polei care determină deplasarea cu viteze reduse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
enel,
romania,
echipe,
depunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.