Unul dintre oamenii de incredere ai regimului libian, in negocieri secrete la Londra

Postat la 01 aprilie 2011 9 afişări

Mohammed Ismail, unul dintre oamenii de incredere ai lui Seif al-Islam, fiul liderului libian Muammar Kadhafi, a vizitat recent Londra, pentru negocieri confidentiale cu oficiali britanici, un semn ca regimul ar cauta o strategie de iesire, relateaza The Guardian in editia electronica de vineri.

Vizita lui Ismail la Londra a fost confirmata de surse guvernamentale, contactele cu acesta parand sa faca parte dintr-o serie de astfel de discutii intre oficiali libieni si Occident, in ultimele doua saptamani. Acestea sunt interpretate ca semne ca regimul ar putea cauta o "strategie de iesire", potrivit publicatiei. Dezvaluirea acestei vizite intervine imediat dupa dezertarea fostului ministru libian de Externe, Moussa Koussa, interogat in capitala britanica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
gaddafi,
londra,
regim,
negocieri
/actualitate/unul-dintre-oamenii-de-incredere-ai-regimului-libian-in-negocieri-secrete-la-londra-8119668
8119668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.