Unul dintre cele mai iubite cluburi din Bucureşti se redeschide! Când veţi putea petrece din nou

Autor: Ştefan Stan Postat la 01 iunie 2016 144 afişări

Kulturhaus Bucureşti, unul dintre cele mai populare cluburi din Capitală, îşi va redeschide integral porţile

Unul dintre cele mai iubite cluburi din Bucureşti se redeschide! Când veţi putea petrece din nou

Kulturhaus Bucureşti, unul dintre cele mai populare cluburi din Capitală, îşi va redeschide integral porţile, atât subsolul, parterul cât şi etajul, au anunţat reprezentanţii clubului. Kulturhaus a fost închis din noiembrie 2015, la doar câteva zile după tragedia de la clubul Colectiv, în care peste 60 de tineri şi-au pierdut viaţa.

Vedeţi AICI când se redeschide Kulturhaus

“Lunile acestea am făcut expertize, evaluări, scenarii de risc, proiecte tehnice şi o grămadă de alte acte. Şantierim de zor să schimbăm tot ce trebuie schimbat şi să ne echipăm cu toate sistemele tehnice posibile pentru a fi conformi cu noile normative în vigoare. Plus toate autorizaţiile necesare”, au scris reprezentanţii clubului pe pagina de Facebook.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cluburi,
redeschidere
/actualitate/unul-dintre-cele-mai-iubite-cluburi-din-bucuresti-se-redeschide-cand-veti-putea-petrece-din-nou-15405852
15405852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.