Unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de construcţii, şi-a cerut insolvenţa

Postat la 26 martie 2019 2864 afişări

Constructorul Octagon Contracting&Engineering, una dintre cele mai active companii de construcţii, de pe piaţa locală, deţinută de Alexandros Ignatiadis şi Paschalis Paganias, şi-a cerut insolvenţa în data de 22 martie potrivit unui raport al Tribunalului Bucureşti.

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de construcţii, şi-a cerut insolvenţa

Compania avea în 2017 124 de angajaţI şI afaceri de peste 65 mil. lei.

 

“Am cerut insolvenţa din cauza exploziei preţurilor materialelor de construcţii şi creşterea preţurilor manoperei, în timp ce contractele semnat cu clienţii sunt la preţuri din 2017”, a spus Alexandros Ignatiadis, fondator al companiei.

 

Printer fundaţiile la care lucrează Octagon se numără Ţiriac Tower şi au realizat-o pe cea a proiectului Ana Tower construit de George Copos în zona Expoziţiei din Capitală.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insolventa,
constructii,
piata,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.