Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa floristică locală o extensie omnichannel a florăriilor din offline

Autor: Andra Stroe Postat la 29 ianuarie 2020 87 afişări

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa floristică locală o extensie omnichannel a florăriilor din offline

Grupul Floria, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa floristică din România, adaugă în portofoliu InstaFlori.ro, o divizie care propune livrarea de flori pentru acasă sau pentru birou, oriunde în ţară, în 24 de ore. InstaFlori.ro reprezintă extensia omnichannel a Florăriilor Floria şi capitalizează experienţa în e-commerce şi în livrare naţională de flori a Grupului Floria şi know-how-ul din domeniul floristic.

Platforma InstaFlori.ro reprezintă o premieră în România, prin modalitatea de livrare şi acoperirea naţională, magazinul online oferind flori de calitate premium pentru acasă sau pentru birou.  Spre deosebire de serviciile  de livrare de buchete care vizează în principal cadourile, InstaFlori.ro se adresează unui public mai larg, adept al conceptului Do It Yourself, persoane interesate şi implicate în decorarea spaţiilor în care trăiesc sau muncesc. De altfel, un studiu realizat la finalul anului trecut în reţeaua florariilor Floria a arătat că 40% din achiziţiile de flori sunt pentru acasă.

InstaFlori.ro funcţionează ca extensie omnichannel a diviziei de florării fizice a Grupului Floria, care anul trecut a generat o cifră de afaceri de 7,7 milioane lei în 2019, cu 15% mai mult decât în 2018.

Produsele de pe InstaFlori.ro sunt realizate de o echipă de designeri florali. Firele de flori sunt ambalate cu grijă într-o cutie personalizată şi sunt livrate prin curier, oriunde în România, în 24 ore. Expertiza logistică a grupului Floria garantează calitatea şi prospeţimea florilor oferite, iar cutia InstaFlori.ro asigură condiţii optime de transport.

„Trendul ascendent al comerţului cu produse destinate confortului casnic este cel care ne-a inspirat în dezvoltarea acestui nou proiect online. Tendinţa pentru creşterea standardului de confort de acasă este o realitate europeană care începe să-şi facă simţită prezenţa şi la noi. Vânzarea florilor în cutie - letterbox flowers - este un nou trend international, care face produsul simplu de livrat şi oferă clientului libertate totală în ceea ce priveşte modul de aranjare”– declară Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Florile din portofoliu InstaFlori.ro sunt importate direct din Olanda, Columbia şi Ecuador. Clienţii au la dispozţie mai multe opţiuni de cumpărare: individual sau prin intermediul abonamentelor lunare, trimestriale ori anuale. Ei îşi pot alege data de livrare, tipul de flori, culoarea sau pot lăsa aceste aspecte pe seama designerilor florali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
important,
jucatori,
offline

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.