Unsprezece morti intr-un accident aviatic la Aerodromul din Tuzla

Postat la 05 iulie 2010 63 afişări

Unsprezece persoane au decedat intr-un accident aviatic petrecut luni dupa-amiaza pe Aerodromul din Tuzla, iar alte trei persoane au fost transportate la spitalul din Constanta, in stare grava. In aeronava, erau in total, in momentul accidentului, 14 oameni.

Avionul a avut probleme la decolare, dupa un zbor de doi kilometri prabusindu-se si luand foc, au declarat reprezentanti ai Ambulantei Constanta. Potrivit prefectului judetului Constanta, Claudiu Palaz, anchetatorii au gasit in avionul prabusit la aproximativ doi-trei kilometri de pista Aerodromului din Tuzla, 11 persoane decedate, alte trei persoane fiind deja la Spitalul Judetean din Constanta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
aerodrom,
Tuzla,
accident,
victime
/actualitate/unsprezece-morti-intr-un-accident-aviatic-la-aerodromul-din-tuzla-6500517
6500517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.