Unifarm: 300 de doze de ser antiviperin au fost comandate. Unul a ajuns deja în ţară pentru urgenţe

Postat la 22 iunie 2019 81 afişări

Directorul general Unifarm, Adrian Ionel, a precizat pentru MEDIAFAX că au fost comandate 300 de doze de ser antiviperin, iar unul este disponibil pentru situaţiile de urgenţă, ajungând deja în ţară. “Suntem în afara oricărui pericol, orice om poate fi tratat”, spune Ionel.

Unifarm: 300 de doze de ser antiviperin au fost comandate. Unul a ajuns deja în ţară pentru urgenţe

Adrian Ionel a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că un set de ser antiviperin este disponibil în acest moment pentru situaţiile de urgenţă, urmând ca alte 300 de doze comandate să ajungă în ţară în perioada imediat următoare.

“Am comandat producătorului Sanofi 300 de doze, am primit pentru situaţiile de urgentă un set în acest moment, deci toată lumea este în afara oricărui pericol”, spune directorul general Unifarm.

Potrivit aceleiaşi surse, din setul existent, alocat situaţiilor urgente, poate fi trimis oricând ser spre spitalele din ţară în cazul în care acestea au nevoie.

“O altă tranşă urmează să sosească săptămâna viitoare. În acest moment, noi putem trimite pe aviz în orice spital din ţară acest produs, în orice caz, urgent şi ajunge în maximum patru ore”, a spus Adrian Ionel.

Directorul general Unifarm a concluzionat spunând că au existat două situaţii critice care au fost soluţionate, fiind trimise în unităţile medicale în cauză doze de ser antiviperin din rezerva ajunsă pentru situaţiile de urgenţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
urgenta,
director general,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.