UniCredit Ţiriac Bank prelungeşte cu o lună şi jumătate campania de refinanţare cu comisioane zero

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 25 august 2011 38 afişări

UniCredit Ţiriac Bank a prelungit de la 15 august până la 30 septembrie campania de refinanţare, în cadrul căreia banca nu percepe comisioane de credit.

"Clienţii cu împrumuturi la una sau mai multe bănci îşi pot diminua cheltuielile cu ratele lunare, în unele cazuri cu până la 50%, şi pot să plătească un cost total al creditului mult mai redus. Din acest motiv, cererea pe care o înregistrăm pentru creditele de refinanţare se menţine în continuare la un nivel ridicat", a declarat Bogdan Spuza, director de marketing si segmente în cadrul diviziei de retail a băncii.

Banca a acordat, de la începutul anului până în prezent, facilităţi de refinanţare în valoare totală de peste 550 de milioane de lei, din care 390 milioane lei au fost credite cu ipotecă, iar restul credite de nevoi personale fără ipotecă.

"Cei care doresc o refinanţare beneficiază şi de o ofertă flexibilă, deoarece au la dispoziţie toată gama de produse de creditare oferite de UniCredit Ţiriac Bank", a adăugat Spuza. În cadrul campaniei curente, UniCredit Ţiriac Bank oferă produse de refinanţare fără comision de analiză, fără comision de administrare şi fără comision de rambursare anticipată.

De exemplu, la refinanţarea unuia sau a mai multor credite printr-un Credit de Refinanţare pentru Orice fără ipotecă, în valoare de 6.000 de euro pe 10 ani, cu DAE de 17,1%, rata lunară va fi de 100,2 euro (pentru rate egale), iar valoarea totală plătibilă va fi de 12.019 euro cu o rată a dobânzii variabile de 15,91% (EURIBOR la 3 luni + 14,4%). Pentru acordarea creditului fără ipotecă, clientul trebuie sa incheie un contract de cont curent cu banca, iar costurile contului curent se percep separat de catre bancă, în funcţie de produsul ales de client.

La un credit de nevoi personale cu ipotecă, în valoare de 45.000 de euro pe 25 ani, cu DAE 9,34%, rata lunară va fi 367,71 euro (pentru rate egale), iar valoarea totală platibilă va fi de 113,13 euro, cu o rată a dobânzii variabile de 8,97% (EURIBOR la 6 luni + 7,20). Pentru acordarea creditului cu ipotecă, clientul trebuie sa incheie o poliţă de asigurare a imobilului şi sa suporte costurile pentru evaluarea imobilului adus în garanţie, înscrierea garanţiilor la arhiva electronică şi taxele notariale.

UniCredit Ţiriac Bank, a cincea bancă din România după valoarea activelor la jumătatea anului în curs, face parte din reţeaua grupului italian UniCredit, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est şi unul dintre cele mai mari din Europa. Banca are 544.000 clienţi, pe care îi deserveşte prin intermediul a 235 de sucursale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-tiriac-bank-prelungeste-cu-o-luna-si-jumatate-campania-de-refinantare-cu-comisioane-zero-8653514
8653514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.