Ungureanu: Renunţ la candidatura la Preşedinţie doar dacă e condiţie pentru unitatea dreptei

Postat la 30 mai 2014 25 afişări

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, la "Gândul Live", că decizia sa de a candida la prezidenţiale rămâne valabilă şi că ar renunţa la acesta doar dacă ar fi o condiţie pentru unitatea dreptei, obiectiv spre care acum îşi îndreaptă toată atenţia.

Ungureanu: Renunţ la candidatura la Preşedinţie doar dacă e condiţie pentru unitatea dreptei

 Întrebat dacă decizia sa de a candida la prezidenţiale rămâne valabilă, în acest moment, Mihai Răzvan Ungureanu a spus: "Evident că da, este un mandat de partid, dar toată atenţia mea se duce acum spre altceva, către unitatea dreptei".

El a mai spus că, până pe 25 mai s-a vorbit despre partide, iar din 26 mai se vorbeşte de persoane, şi nu despre el, ci despre tiparul candidatului pentru prezidenţiale, şi mai apoi despre cine va fi acest candidat.

Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că a avut discuţii şi cu Vasile Blaga şi cu Crin Antonescu şi a precizat că mijloacele cum se ajunge la această colaborare este o chestiune tehnică, ţinând să menţioneze că nu are un mandat de partid pentru a vorbi despre acest aspect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ungureanu-renunt-la-candidatura-la-presedintie-doar-daca-e-conditie-pentru-unitatea-dreptei-12666419
12666419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.