Ungaria a fost coborâtă la junk şi de Fitch, ultima agenţie de la care avea rating pentru investiţii

Postat la 06 ianuarie 2012 12 afişări

Agenţia de evaluare financiară Fitch a revizuit, vineri, în scădere calificativul de ţară al Ungariei, de la "BBB-", ultima treaptă în categorioa recomandată pentru investiţii, la "BB+", în categoria "junk".

Fitch este ultima dintre cele mai mari trei agenţii de rating care retrogradaează Ungaria din cauza problemelor în asigurarea finanţării datoriei publice, a crizei din Europa şi a perspectivelor mai slabe de creştere economică. Standard&Poor's şi Moody's au luat deja decizii similare. Perspectiva ratingului pentru împrumuturi pe termen lung este negativă, se arată într-un comunicat al Fitch.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
fitch,
junk,
investitii,
rating
/actualitate/ungaria-a-fost-coborata-la-junk-si-de-fitch-ultima-agentie-de-la-care-avea-rating-pentru-investitii-9131056
9131056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.