Unde banii fac mai mulţi bani: Cel mai performant hedge fund din lume a crescut cu 278% anul acesta

Postat la 27 august 2019 151 afişări

Unde banii fac mai mulţi bani: Cel mai performant hedge fund din lume a crescut cu 278% anul acesta

Fondul de investiţii Vanda Global Fund, cu sediul în Singapore, este cel mai performant fond de investiţii de tip hedge fund până acum de la începutul anului, înregistrând o creştere de 278% la finalul lunii iulie, potrivit datelor Eurekahedge, citate de Bloomberg.

Cu trei ani în urmă, Chong Chin Eai, fondatorul Vanda Global Fund, urmărea victoria lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale şi modul în care aceasta a influenţat parcursul pieţelor de capital. Fondul lui era atunci lansat doar de câteva luni, cu 24 de milioane de dolari de la prieteni şi familie, şi era pe scădere cu 50%.

În acel moment, Eai voia să folosească propriile economii pentru a acoperi pierderile investitorilor şi să închidă fondul. În schimb, a adecis să păstreze strategia de investiţii şi să rămână în piaţă. Acum, când randamentele au depăşit 270%, grupul denumit după floarea naţională a statului Singapore, a livrat randamente anualizate de 40% de la înfiinţare.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
crestere,
fond de investitii,
singapore,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.