Una dintre cele mai mari multinaţionale taie în carne vie: Mii de persoane vor fi CONCEDIATE

Postat la 07 decembrie 2017 774 afişări

General Electric intenţionează să elimine mii de locuri de muncă din cadrul diviziei sale europene de producţie de echipamente pentru industria energetică, relatează Marketwatch.

Una dintre cele mai mari multinaţionale taie în carne vie: Mii de persoane vor fi CONCEDIATE

Numărul locurilor de muncă ce vor fi eliminate din cadrul diviziei achiziţionate de la Alstom în 2015 s-ar putea ridica la 4.500. GE a anunţat planuri de eliminare a 6.500 de poziţii din cadrul fostelor divizii Alstom la începutul anului 2016.

 

Acţiunile companiei au scăzut cu peste 28% în ultimele trei luni în urma unor semnificative eforturi de restructurare lansate de CEO-ul acesteia John Flannery, declinul pe acest an ridicându-se la 44%.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.