Una dintre cele mai importante TELEVIZIUNI din România intră oficial in FALIMENT. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă

Postat la 01 aprilie 2019 10374 afişări

Una dintre cele mai importante TELEVIZIUNI din România intră oficial in FALIMENT. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, luni, infirmarea planului de reorganizare propus de S.C Realitatea Media şi a trimis cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment. Decizia instanţei e irevocabilă.

Judecătorii Curţii de Apel au decis luni intrarea în faliment a S.C. Realitatea Media S.A.

"Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media S.A", se arată în decizia instanţei din 1 aprilie, postată pe portalul Curţii de Apel Bucureşti.

 

Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă.Realitatea Media se află în insolvenţă de aproape opt ani, respectiv din septembrie 2011.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
faliment,
intrare,
decizie,
apel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.