Elon Musk, omul-orchestră. Ultima „lovitură” - o piesă dedicată unei gorile

Postat la 01 aprilie 2019 61 afişări

Miliardarul Elon Musk, fondator al companiilor Tesla şi SpaceX, a lansat o piesă rap pe platforma online SoundCloud, relatează hollywoodreporter.com.

Elon Musk, omul-orchestră. Ultima „lovitură” - o piesă dedicată unei gorile

Cântecul "RIP Harambe", care are o durată de două minute, a fost încărcat sub titulatura Emo G Records. Acesta este un tribut adus gorilei Harambe, care fost ucisă la Grădina zoologică din Cincinnati, SUA, în 2016, după ce un copil în vârstă de 3 ani a intrat în ţarcul ei.

 

Nu este, însă, clar dacă vocea de pe piesă este a omului de afaceri sau dacă el a fost doar cel care a lansat-o. Musk a fost cel care a dat vestea publicării cântecului pe reţeaua de micro-blogging Twitter. Acesta a publicat mesajul "RIP Harambe" şi titlul casei de discuri fictive sâmbătă. Mesajul a continuat: „Sunt dezamăgit de eşecul casei mele de discuri".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piesa,
dedicatie,
lovitura,
orchestra

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.