Una dintre cele mai cunoscute companii româneşti se pregăteşte de o revoluţie

Postat la 11 aprilie 2019 119 afişări

Compania Modex, parte a grupului M3 Holdings fondat de antreprenorul român Mihai Ivaşcu, care a atras po­trivit acestuia finanţări de la mai multe bănci de investiţii dar şi de la fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal Răzvan Raţ, colaborează cu cel mai mare jucător din in­dustria de carne din Ro­mânia, Cris-Tim, pentru imple­men­tarea unei infrastructuri digitale ba­zate exclu­siv pe tehno­logia blockchain, prin care com­pania va putea ur­mări tra­sa­bilitatea in­gre­dien­telor şi produselor, potrivit infor­maţiilor transmise de oficialii companiei către ZF.

Una dintre cele mai cunoscute companii româneşti se pregăteşte de o revoluţie

„Aplicaţia din industria cărnii este dez­voltată cu liderul Cris-Tim, o com­panie cu care am mai lucrat în tre­cut, ce va implementa în curând o infra­struc­tură de blockchain pentru a putea arăta clar cumpărătorilor traseul ingre­dien­telor dar şi al produselor com­pa­niei. Cris-Tim este una dintre primele com­panii din industria globală ali­mentară care decid să facă acest pas”, explică Mihai Ivaşcu, CEO şi fondator al Modex şi al aplicaţiei de transfer de bani Moneymailme.

Astfel, partene­riatul dintre compania Modex, care dez­voltă soluţii blockchain şi gestio­nează o platformă de tip marketplace pentru astfel de produse, şi compania condusă de antreprenorul român Radu Timiş marchează una dintre primele utilizări ale tehnologiei blockchain pe piaţa locală care nu este asociată cu cripto­mone­dele. Tehnologia block­chain a fost po­pula­rizată în faţa opiniei publice în principal ca fiind infras­truc­tura digitală care stă la baza monedelor digitale, precum bitcoinul.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
pregateste,
revolutie,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.