Un tren cu 100 de pasageri a luat foc în mers, în Mureş. Decizia luată de CFR

Postat la 29 octombrie 2017 461 afişări

Locomotiva unui tren Regio, care se deplasa între localităţile Gorneşti şi Periş, din judţeul Mureş, şi în care se aflau circa 100 de pasageri a luat foc, duminică, în mers. Nicio persoană nu a fost rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un tren cu 100 de pasageri a luat foc în mers, în Mureş. Decizia luată de CFR

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul la locomotivă a fost cauzat de o defecţiune tehnică.

„Personalul feroviar a acţionat prompt, intervenind pentru decuplarea locomotivei de vagoanele în care se aflau aproximativ 100 de pasageri. Aceştia nu s-au aflat în pericol. Pasagerii îşi continuă călătoria în condiţii de siguranţă. Linia a fost degajată şi trenul a fost tractat de o altă locomotivă”, a spus Alina Predescu.

Potrivit sursei citate, conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a fost avizat serviciul 112, iar echipele de intervenţii au venit la faţa locului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mures,
incendiu,
tren,
cfr,
pasageri,
decizie,
locomotiva,
calatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.