Un traficant de cocaină a fost prins în timp ce căuta Pokemoni

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 februarie 2023 20 afişări

Un traficant de cocaină din Hampshire, Anglia, a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă.

Un traficant de cocaină a fost prins în timp ce căuta Pokemoni

Raymond Phipps, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, el făcând parte dintr-un grup de 7 persoane care vindeau droguri.

Poliţia a efectuat o investigaţie de un an numită "Operaţiunea Tattoo", în cadrul căreia Phipps a fost supravegheat. Apărarea a susţinut însă că acesta se juca Pokemon Go. Avocata Ioana Nedelcu a spus că, atunci când poliţiştii l-au prins, Raymond Phipps aduna Pokemoni.

Metro relatează că poliţia a găsit 13.350 de lire sterline într-o geantă a lui Phipps, iar acesta a spus că era un cadou de nuntă de la bunica sa. Acuzarea a susţinut că geanta avea amprentele unui alt membru al reţelei de traficanţi.

Procurorul Robin Leach a declarat că Phipps era intermediarul reţelei de droguri, ce pare "extrem de sofisticată şi bine organizată".

Potrivit Poliţiei din Hampshire, Raymond Phipps „prindea” Pokémon şi vindea droguri.

"Infracţiunile pe care le-aţi comis sunt atât de grave încât nu se justifică doar o amendă sau vreo pedeapsă comunitară. Cu toate acestea, având în vedere circumstanţele atenuante personale referitoare la sănătatea dvs. şi timpul pe care l-aţi aşteptat pentru proces, ordon o pedeapsă de 5 ani de închisoare", a spus judecătorul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pokemon,
traficant,
cocaină

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.