Un submarin al Flotei ruse a Mării Negre a lansat rachete spre poziţii teroriste din Siria

Postat la 22 septembrie 2017 312 afişări

Un submarin militar aparţinând Flotei ruse a Mării Negre a lansat vineri, din Marea Mediterană, rachete Kalibr spre poziţii teroriste din Siria, anunţă Ministerul rus al Apărării, citat de site-ul agenţiei Tass.

Un submarin al Flotei ruse a Mării Negre a lansat rachete spre poziţii teroriste din Siria

Submarinul Veliki Novgorod face parte din Flota rusă a Mării Negre, dar în prezent este detaşat în estul Mării Mediterane.

"Atacul cu rachete a vizat poziţii teroriste depistate recent, precum şi depozite de muniţie ale organizaţiei islamiste Frontul al-Nusra (Jabhat Fateh al-Sham), în provincia siriană Idlib. Rachetele au parcurs distanţe de circa 300 de kilometri. Potrivit sistemelor de monitorizare, toate ţintele vizate au fost atinse", a comunicat Ministerul rus al Apărării.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.