Piatraonline inaugurează cel mai mare spaţiu exterior din România dedicat pietrei naturale, cu o investiţie de peste 200.000 Euro

Autor: Georgiana Călin Postat la 21 septembrie 2017 147 afişări

Ca parte integrantă a aniversării de 10 ani, Piatraonline îşi extinde showroom-ul cu un nou univers de inspiraţie sub conceptul unui Pavilion Expoziţional. Întreaga valoare a noului proiect ajunge la 200.000 Euro, sumă investită doar în amenajarea spaţiului.

Piatraonline inaugurează cel mai mare spaţiu exterior din România dedicat pietrei naturale, cu o investiţie de peste 200.000 Euro

Pavilionului Expoziţional reprezintă un pas obligatoriu pe care a trebuit să îl facem pentru a continua inovaţia în domeniu şi pentru a îmbunatăţi serviciile şi produsele pe care le oferim clienţilor. Dorinţa de extindere o aveam în plan încă din 2015, timp în care am reuşit să achiziţionăm spaţiul necesar (aprilie 2017) pentru a putea realiza o zonă de prezentare exterioară la fel de spectaculoasă şi de inspiraţională precum interiorul showroom-ului. Pentru noi, acest proiect constituie o necesitate pentru a le putea oferi clienţilor noştri un adevărat generator de inspiraţie pentru proiectele lor de amenajare interioară sau exterioară”, menţionează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Piatraonline.

Pavilionul Expoziţional ocupă o suprafaţă de 800mp şi peste 300 de modele de piatră naturală. Este gândit ca o experienţă completă care dezvăluie diferitele poveşti şi personalităţi ale pietrei, pentru că nu e suficient să vezi şi să atingi piatra naturală, trebuie să înţelegi ce poate deveni. Printre produsele expuse menţionăm marmura, granitul, travertinul, ardezia, limestone, quartit, adică, aproximativ 80% din gama de produse PIATRAONLINE, materiale potrivite pentru amenajările exterioare, dar parţial şi pentru cele interioare, oferind o gamă largă de materiale potrivite pentru orice tip de spaţiu construit.

Astfel, cel mai mare spaţiu expoziţional privat din România dedicat pietrei naturale este soluţia ideală pentru orice tip de proiect rezidenţial sau comercial. Cele peste 300 de modele de piatră naturală sunt unite în patru zone inspirationale din jurul globului, oferind o gamă diversă de produse, dar mai ales idei pentru ca spaţiul să devină cu adevărat perfect nevoilor si ideilor tale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.