Un şofer conducea pe drumurile din România cu un permis eliberat în 1971, de Republica Socialistă România

Postat la 21 iulie 2019 725 afişări

Un bărbat de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, cu un permis eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu are alt permis şi nu ştia că trebuia să îl schimbe.

Un şofer conducea pe drumurile din România cu un permis eliberat în 1971, de Republica Socialistă România

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a fost oprită pe DJ 178A, în comuna Todireşti.

Localnicul a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat.

Bărbatul a declarat că nu are alt permis de conducere şi nu a ştiu că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
drumuri,
sofer,
refuz,
barbat,
permis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.