Un sediu al Poliţiei Locale din Sectorul 4 va fi transformat în creşă şi after school

Autor: Petru Mazilu Postat la 07 aprilie 2021 271 afişări

Un sediu al Poliţiei Locale din Sectorul 4 al capitalei va fi transformat în creşă şi after school. Noua instituţie va avea 350 de locuri pentru copii.

Un sediu al Poliţiei Locale din Sectorul 4 va fi transformat în creşă şi after school

Un sediu al Poliţiei Locale din Bucureşti se va transforma în creşă şi after school în urma unei investiţii a Primăriei Sectorului 4. Este vorba despre clădirea de pe Aleea Ciceu.

„Se pare că oricâte creşe sau grădiniţe am construi, parcă niciodată nu sunt locuri de ajuns. Lucrul acesta pe de-o parte mă bucură, pentru că e un semn că sectorul nostru creşte. Pentru părinţi însă este o problemă serioasă. Tocmai de aceea, în scurt timp, Rodian va preda ştafeta micuţului Andrei, întrucât sediul Poliţiei Locale Sector 4, situat în Aleea Ciceu, va fi transformat în creşă şi afterschool”, a anunţat, pe Facebook, primarul Daniel Băluţă.

Autorităţile spun că după renovare şi reamenajare, la parterul clădirii vor fi 150 de locuri pentru copiii de creşă, iar la etajele superioare, vor fi amenajate 200 de locuri pentru after school.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 4,
poliţie locală,
sediu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.