Un sediu al direcţiei de taxe şi impozite din Bucureşti se transformă în creşă

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 februarie 2021 170 afişări

Efectele digitalizării. Un sediu al direcţiei de taxe şi impozite din Sectorul 4 al Capitalei se transformă în creşă. Autorităţile locale pot face amenajările necesare deoarece clădirea nu va mai fi folosită pentru că taxele se plătesc online.

Un sediu al direcţiei de taxe şi impozite din Bucureşti se transformă în creşă

Un sediu al direcţiei de taxe şi impozite din Sectorul 4 al Capitalei se va transforma în creşă. Fostele ghişee vor fi demolate, iar interiorul va fi compartimentat şi adaptat. Primarul Daniel Băluţă susţine că sediul a devenit disponibil datorită digitalizării.

„Transformăm în creşă sediul de taxe şi impozite de la Niţu Vasile. Cum am reuşit acest lucru? Prin digitalizare. Plătindu-ne taxele online, cu câteva click-uri pe telefonul mobil, putem renunţa la ghişee, iar clădirile în care acestea funcţionau vor căpăta noi destinaţii. În acest fel sprijinim miile de familii tinere care în ultimii ani au ales Sectorul 4 să le fie casă”, a anunţat primarul Daniel Băluţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
creşă,
sediu,
digitalizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.