Un român şi căţeluşa lui au câştigat America’s Got Talent şi 1 milion de dolari! Momentele fabuloase din finala spectacolului - VIDEO

Postat la 28 septembrie 2023 89 afişări

Un român şi căţeluşa lui au câştigat America’s Got Talent şi 1 milion de dolari! Momentele fabuloase din finala spectacolului - VIDEO

Un român şi căţeluşa lui au câştigat America’s Got Talent şi inimile a milioane de americani! Adrian Stoica, pasionat de dresaj canin şi Hurricane au impresionat juriul şi telespectatorii prin numerele lor de excepţie.

Un român şi căţeluşa lui au câştigat America’s Got Talent

Show-ul America’s Got Talent a fost câştigat de un român, Adrian Stoica, pasionat de dresaj canin. Sezonul 18 al spectacolului a avut finala miercuri seară în America.

Adrian, datorită partenerului său de scenă, căţeluşul rasa Border Collie pe nume Hurricane, a câştigat trofeul competiţiei şi un cec în valoare de 1.000.000 de dolari. În plus, cei doi au câştigat şi un show la Las Vegas.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
america,
castigare,
finala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.