Un român a iventat prima DRONĂ pe care se poate zbura. Deţine recordul mondial pentru cel mai lung zbor cu un hoverboard

Postat la 11 mai 2021 1312 afişări

Un român a iventat prima DRONĂ pe care se poate zbura. Deţine recordul mondial pentru cel mai lung zbor cu un hoverboard

În sfârşit, hoverboard-ul din filmul „Back to the Future II” este aici. Însă, vehiculul este mult mai puţin discret decât skateboard-ul din anii 1980 care sfida gravitaţia.

De fapt, hoverboard-ul arată mai degrabă ca cel al personajului Green Goblin din franciza „Omul păianjen”.

Cât costă invenţia zburătoarea uimitoare?

Cel mai probabil, cascadoria a încălcat mai multe legi, însă măcar persoana care a călătorit la bordul dronei a avut bunul simţ să poarte o cască de protecţie.

După cum se pare, filmarea nu a fost făcută cu vreun efect special. Invenţia zburătoarea uimitoare este vândută de o companie numită Omni Hoverboards, iar preţul poate ajunge chiar şi la 20.000 de dolari. Totuşi, nu vom putea să achiziţionăm un astfel de hoverboard prea curând.

Inventatorul „primului hoverboard adevărat” este un român

Numeroase filmări publicate online arată capabilităţile dronei „hoverboard”. Un video arată un bărbat care se deplasează de-a lungul unor copaci şi peste un lac dintr-o zonă rurală, scrie Futurism.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
detinere,
drona,
record mondial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.