Un român a fost răpit de persoane înarmate în Burkina Faso. Românul este victima unui grup de terorişti din Mali

Autor: Ioana Bojan Postat la 04 aprilie 2015 332 afişări

Persoane înarmate au răpit sâmbătă un ofiţer de securitate român de la o mină de mangan din Burkina Faso, au anunţat compania şi o sursă din domeniul securităţii. Românul este victima unui grup de terorişti din Mali, au declarat surse citate de site-ul de ştiri Burkina24.com.

Souleymane Mihin, directorul din Burkina Faso al companiei Pan African Minerals, care administrează proiectul de minerit Tambao, a declarat că cinci persoane înarmate l-au răpit pe român după ce au atacat o patrulă de securitate pe care acesta o conducea. Şoferul său şi un jandarm care le asigura protecţia au fost răniţi.

O sursă din domeniul securităţii din Burkina Faso a precizat că răpitorii s-au îndreptat spre graniţa cu Mali, situată în apropiere, după ce l-au răpit pe român.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BURKINA FASO,
ROMÂN,
RĂPIRE
/actualitate/un-roman-a-fost-rapit-de-persoane-inarmate-in-burkina-faso-romanul-este-victima-unui-grup-de-teroristi-din-mali-14107063
14107063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.