Un proprietar de restaurante donează timp de o lună prânzul cadrelor medicale care tratează coronavirusul şi invită alte restaurante să i se alăture

Autor: Ioana Matei Postat la 24 martie 2020 728 afişări

Un proprietar de restaurante donează timp de o lună prânzul cadrelor medicale care tratează coronavirusul şi invită alte restaurante să i se alăture

Dragoş Panait, proprietarul lanţului de restaurante Angus Steakhouse şi fondatorul agenţiei de consultanţă HoReCa Next Root Management Systems, a anunţat că vrea să livreze livreze prânzul cadrelor medicale care tratează pacienţi infectaţi de coronavirus. El invită alţi proprietari de restaurante să i se alăture. 

Iată mesajul său:

„Dragi prieteni,

Va invit sa-mi fiti alaturi in proiectul pe care l-am lansat <<Împreună, împotriva COVID-19>> – iniţiativa prin care invit companiile ce activează pe teritoriul României să îşi unească forţele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea şi tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală. Astfel, Red Angus Steakhouse va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie – 24 aprilie, şi le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziţionarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

Dacă doreşti să te alături proiectului nostru, te invităm să ne contactezi la 0756.600.000 sau prin mesaj privat!”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.