Un producător de componente pentru turbine eoliene mută o parte a producţiei din China în România

Postat la 20 martie 2014 230 afişări

Compania American Superconductor va deschide o fabrică în Timişoara, unde va muta o parte a producţiei de componente pentru turbine eoliene de la operaţiunile pe care le are în China, parte a unui plan mai amplu de restructurare şi reducere de costuri.

Un producător de componente pentru turbine eoliene mută o parte a producţiei din China în România

 Planul prevede "transferul capacităţii de producţie de sisteme electronice de control pentru clienţii din afara Chinei de la fabrica companiei din Suzhou, China, la o nouă facilitate de producţie în Timişoara, România", se arată într-un document transmis de American Superconductor bursei americane.

Fabrica din România ar trebui să devină operaţională pe parcursul anului fiscal 2014, care începe în aprilie.

În timp ce facilităţile de producţie din China vor continua să deservească piaţa chineză, numărul de angajaţi va fi redus ca urmare deschiderii noului centru de producţie în România.

American Superconductor intenţionează să închidă o fabrică din statul Wisconsin şi să mute producţia în Massachusetts, unde are deja operaţiuni, inclusiv sediul companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-producator-de-componente-pentru-turbine-eoliene-muta-o-parte-a-productiei-din-china-in-romania-12298916
12298916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.