Un primar a dat foc primăriei, supărat pe angajaţii care nu îl ascultă

Postat la 18 decembrie 2021 1173 afişări

Un primar a dat foc primăriei, supărat pe angajaţii care nu îl ascultă

Primarul din Beleţi Negreşti a recunoscut că el a dat foc primăriei! Era supărat pe angajaţii care nu îl ascultă. După mai bine de trei zile de la incendiul care a distrus sediul primăriei din Beleţi-Negreşti, primarul Marin Mihai a recunoscut că el a pus focul, folosind chiar motorina pregătită pentru deszăpezire.

Marin Mihai a fost reţinut 24 de ore pentru distrugere şi a ajuns deja în arest.

Primarul spune că era supărat că nu reuşea să-şi facă treaba, pentru că subordonaţii nu îl ascultau.

Imediat ce a fost anunţat incendiul de la Primărie, primarul Marin a fost dat dispărut, fiind căutat în toată ţara. A fost descoperit în Gorj, după ce a făcut un accident şi a fugit din spital când poliţia a vrut să îl întrebe despre ce se întâmplă. În următoarea noapte, el afost găsit în şoc hipotermic în râul Argeş. Între timp, în cursul investigaţiei, s-a descoperit că edilul apare pe filmările din noaptea respecyivă, în apropierea clădirii incendiate.

Când îl căutau poliţiştii, el se ruga pentru iertarea păcatelor. Ar fi trecut pe la Mănăstirea Lainici şi pe la mormântul lui Arsenie Boca, scrie  universulargeşean.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
primarie,
foc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.