Un partid vrea anchetă parlamentară ca să vadă dacă fiul lui Dragnea a făcut bani din pesta porcină

Postat la 07 august 2018 88 afişări

Vicepreşedintele PMP, Cătălin Cristache, solicită înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară pentru a analiza modul în care autorităţile au gestionat epidemia de pestă porcină, susţinând că"s-a acţionat selectiv" în cadrul campaniei de incinerare a animalelor, Valentin Dragnea fiind avantajat.

Un partid vrea anchetă parlamentară ca să vadă dacă fiul lui Dragnea a făcut bani din pesta porcină

"Comisie de anchetă parlamentară privind modul în care fiul lui Dragnea a făcut bani din epidemia de pestă porcină. Ca deputat ales în Galaţi, judeţ în care s-au depistat deja două focare de pestă porcină, solicit tuturor parlamentarilor să semneze şi să susţină înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară care să analizeze modul în care autorităţile au gestionat epidemia de pestă porcină şi modalitatea în care firma Romcip Salcia a beneficiat de pe urma acţiunii instituţiilor în cauză.

Dezvăluirile făcute în urma unor investigaţii de presă arată, în cel mai bun caz, o incompetenţă crasă referitoare la modul în care autorităţile au gestionat epidemia de pestă porcină sau, în varianta cea mai negativă, că autorităţile au acţionat selectiv creând avantaje de natură economică firmei Romcip Salcia, firma lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor", a afirmat deputatul PMP, Cătălin Cristache, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În opinia acestuia, autorităţile au acţionat selectiv în cadrul campaniei de incinerare a porcilor din cauza pestei porcine, avantajând astfel firma lui Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.