Un parc de aventură de milioane de euro va fi amenajat într-o pădure de lângă un oraş mare din ţara noastră. Va avea peste 8 hectare

Autor: Petru Mazilu Postat la 16 februarie 2022 223 afişări

Un parc de aventură de milioane de euro va fi amenajat într-o pădure de lângă un oraş mare din ţara noastră. Va avea peste 8 hectare

Un mare parc de aventură va fi construit în Pădurea Gârboavele situată la câţiva kilometri de oraşul Galaţi. Investiţia va fi realizată cu fonduri europene pe o suprafaţă de peste opt hectare.

Parcul va avea numeroase trasee şi tiroliene, platforme, scări şi poduri interconectate între copaci, o zonă comercială pentru achiziţionarea de bilete, băuturi răcoritoare şi gustări, foişoare de lemn şi câteva piste pentru biciclişti.

„Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălţimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Cei mici, dar şi adulţii îşi vor încerca rezistenţa pe trasee precum scara amiralului, fusurile suspendate şi podul tibetan. De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri şi cealaltă de 180 de metri”, a anunţat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Investiţia, de peste 1,6 milioane de lei, este realizată cu fonduri europene atrase de către Consiliului Judeţean Galaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parc aventură,
pădure,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.