Un oraş mare din România se închide total şi intră în CARANTINĂ

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 aprilie 2021 3118 afişări

Un oraş mare din România se închide total şi intră în CARANTINĂ

Oraşul Cisnădie va intra în carantină din cauza înmulţirii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Măsura stabilită de autorităţi va intra în vigoare vineri, la miezul nopţii. Măsura nu se aplică şi în satul Cisnădioara, au stabilit autorităţile. 

Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu anunţă că joi au aprobat hotărârea privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru oraşul Cisnădie, începând cu data de 02.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura se aplică doar pentru oraşul Cisnădie, nu şi pentru satul Cisnădioara.

Circulaţia şi staţionarea în spaţiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, a legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Pentru a intra în vigoare, documentul trebuie să fie aprobat de Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cisnădie,
carantină,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.