Un nou serviciu de digital marketing pentru magazinele online din piaţa locală

Autor: Andra Stroe Postat la 17 februarie 2020 58 afişări

Un nou serviciu de digital marketing pentru magazinele online din piaţa locală

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, lansează Zéa, agenţia de digital marketing în eCommerce dedicată magazinelor online partenere. Agenţia funcţionează ca un serviciu ce poate fi accesat de magazinele online din reţeaua Blugento şi răspunde nevoilor acestora de creştere a business-ului prin strategii de marketing digital performante şi eficiente, într-o piaţă de eCommerce tot mai competitivă.

În primul an de la lansare, Blugento estimează că aproximativ 40 de clienţi companii mari vor implementa soluţiile agenţiei de digital marketing Zéa, iar vânzările acestor companii ar putea creşte cu până la 50%, în urma campaniilor derulate. „Creşterea în online a unui proiect ţine de strategia de business a antreprenorului. Porneşte de la setarea KPI-ului pe întreaga afacere în general, iar noi trebuie să identificăm care sunt obiectivele de creştere, pe ce tip de produse şi pentru ce audienţă, să facem ca cifrele să aibă sens în planul de business al antreprenorului sau chiar să construim acest plan de business şi, ţinând cont de adaosul comercial practicat, de veniturile pe care le poate genera, de profitabilitate, să inserăm strategii de comunicare eficiente pentru atingerea obiectivelor respective”, spune Sandu Băbăşan, CEO Blugento.

Noul serviciu poate fi accesat pe bază de abonament şi este complet personalizat, abordarea Blugento fiind una directă, ce presupune implicare imersivă în toate procesele de business, cu efect pe termen lung şi cu impact pozitiv în toate procesele de business ale clienţilor.

Un alt avantaj competitiv al noului serviciu este experienţa directă în toate stagiile vânzării online şi pe orice verticală în care eCommerce-ul are impact: de la produse fizice în industria de fashion, beauty şi luxury, până la produse digitale cu vânzare recurentă.

„Zéa are o poziţionare unică în piaţă şi datorită faptului că managerii de proiecte ai agenţiei interacţionează în mod natural cu echipa tehnică a Blugento, astfel putând deservi clienţii într-un mod eficient şi rapid”, spune Lorand Minyo, Head of Marketing Blugento. Serviciul include auditul şi managementul campaniilor de advertising pe Google, Facebook, Instagram şi Linkedin cu obiective clare de optimizare a conversiei, campaniile fiind create şi administrate 100% in-house, de la copywriting şi vizuale, până la modificarea granulară a acestora în funcţie de reacţia concurenţei şi condiţiile de piaţă.

Echipa Zéa se ocupă şi de crearea şi managementul conţinutului social media pentru clienţii Blugento, de la postări organice la Facebook şi Instagram Stories, astfel încât aceştia pot delega toate activităţile de marketing digital către agenţie pentru a atinge rezultatele agreate.

Zéa se alătură astfel celorlalte servicii oferite de Blugento prin care clienţii pot crea şi administra magazinele online, pot automatiza procesele de vânzare online, pot  automatiza marketingul digital prin unelte specifice şi pot gestiona experienţa de shopping online a utilizatorilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
business,
marketing

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.