Un nou record de viteză naţional pe A1 Vâlcea - Deva. Vezi ce a păţit şoferul

Postat la 28 mai 2017 579 afişări

Un nou record de viteză naţional pe A1 Vâlcea - Deva. Vezi ce a păţit şoferul

Un şofer din Bucureşti a fost prins pe A1 cu o viteză de 254 de kilometri pe oră.  Adică aproape de două ori mai mult faţă de limita legală admisă, care pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră.

Ştirea a fost postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

DEPISTAT CU 254 KM/H PE AUTOSTRADĂ

Astăzi, 27 mai 2017, poliţişti ruteri au depistat pe autostrada A1 Vâlcea - Deva un şofer care conducea cu viteza de 254 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară poliţiştii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, astăzi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1 Vâlcea - Deva, un şofer care conducea cu viteză excesivă.

Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din Bucureşti, a fost depistat la kilometrul 305, sensul dinspre Deva spre Vâlcea, în timp ce conducea cu viteza de 254 km/h.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.