Un nou incident la metrou. O femeie a reclamat că a fost ameninţată

Postat la 15 decembrie 2017 912 afişări

Un nou incident a fost înregistrat la metrou, o femeie sesizând poliţiştii că a fost ameninţată de o necunoscută. Anchetatorii cer cetăţenilor să îi ajute la depistarea femeii.

Un nou incident la metrou. O femeie a reclamat că a fost ameninţată

"În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea : "Nu scapi de mine".

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

"Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", este apelul anchetatorilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
amenintare,
metrou,
incident,
reclamatie,
sesizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.