Un nou faliment de RĂSUNET zguduie piaţa. Lovitura primită de la unul dintre lanţurile de fashion din România

Postat la 06 august 2018 188 afişări

Un nou faliment de RĂSUNET zguduie piaţa. Lovitura primită de la unul dintre lanţurile de fashion din România

Staff Collection, compania care administra magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte House of Art, a intrat în faliment la sfârşitul anului trecut, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe arată că, în 2017 firma Staff Collection a avut afaceri de 15,3 milioane de lei, pierderi de 18 milioane de lei şi 243 de angajaţi.

Companiile Staff Collection şi Corssa deţineau împreună în portofoliu brandurile de magazine House of Art, Fox, Levi’s, Eponge. Cele două companii au intrat în insolvenţă la începutul anului 2012 la propria cerere, ca urmare a scăderii consumului şi a expansiunii agresive a brandurilor străine pe piaţa locală.

La sfârşitul anului trecut, cele două companii au intrat în faliment la propria cerere după ce în 2013 fuzionaseră, ca parte a procesului de eficientizare şi consolidare operaţională şi financiară.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.