Un nou concept de restaurant cu servire rapidă se extinde în Bucureşti. O nouă unitate va fi deschisă în clădirea de birouri Unirii View

Autor: Ioana Matei Postat la 03 decembrie 2018 370 afişări

Lagardere Travel Retail România va deschide un nou restaurant 1 Minute în proiectul de birouri Unirii View, în luna februarie 2019. Cu o reţea de 36 de magazine în România, 1 Minute este un concept internaţional de tipul “Quick Service Restaurant” care oferă clienţilor o servire rapidă şi produse axate în principal pe Fresh Food. Astfel, Unirii View îşi extinde oferta de spaţii comerciale şi de relaxare atât pentru ocupanţii clădirii cât şi pentru trecători.

Un nou concept de restaurant cu servire rapidă se extinde în Bucureşti. O nouă unitate va fi deschisă în clădirea de birouri Unirii View

Noua unitate 1 Minute va fi amplasată la parterul clădirii de birouri. Restaurantul va oferi o varietate de produse culinare proaspete (sandvişuri, salate, deserturi, sucuri din fructe proaspăt stoarse şi produse patiserie) cât şi un segment complementar de produse Convenience (tabac şi accesorii, snackuri dulci şi sărate, băuturi răcoritoare, cafea proaspăt măcinată, cărţi şi reviste).

Una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail activează în industria de retail pentru călători. Divizia operează 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion şi Foodservice situate în aeroporturi, gări şi alte concesiuni, în 34 de ţări la nivel global. Lagardère Travel Retail generează vânzări de 4,5 miliarde de euro (gestionate 100%).

Unirii View, cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului, a fost finalizată recent de Weerts Group, în urma unei investiţii de 33 de milioane de euro. Proiectul a fost livrat cu un grad de pre-închiriere de peste 80%, subsidiarele locale ale NTT Data, H&M, Pernod Ricard, Red Bull sau Spaces stabilindu-şi spaţiile de birouri în Unirii View.

”Unirii View beneficiază de o poziţionare ultracentrală, foarte aproape de o multitudine de restaurante şi cafenele, dar proximitatea şi confortul ocupanţilor proiectului reprezinta principala noastră prioritate. Astfel, am conturat un mix de facilităţi la parterul turnului de birouri care să răspundă rapid şi eficient oricăror nevoi ale angajaţilor”, a declarat Andreea Pâun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, care s-a ocupat de strategia comercială a proiectului, de la închirierea spaţiilor de birouri şi până la marketing, într-o abordare integrată.

Unirii View are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.300 de metri pătraţi, împârţiţi pe 19 etaje supraterane, clădirea fiind noul reper al zonei centrale din Bucureşti cu cei 73 de metri ai sai. Clădirea dispune de asemenea de o parcare subterană generoasă, împărţită pe trei etaje. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la o distanţă de doar cinci minute de Piaţa Unirii.

Weerts Group a fost fondat de către Yves Weerts, un antreprenor belgian cu un istoric de investiţii pe piaţa imobiliară locală, printre care dezvoltarea şi vânzarea cu succes a Deva Logistic Park către fondul de investiţii CTP.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
unire,
bucuresti,
restaurant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.