Un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, înregistrat miercuri. Bilanţul ajunge la 30

Autor: Departamentul Social Postat la 11 martie 2020 424 afişări

O femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota a fost confirmată cu noul tip de coronavirus, bilanţul ajungând la 30, au transmis, miercuri dimineaţa, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, înregistrat miercuri. Bilanţul ajunge la 30

„Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această (miercuri - n.red.) dimineaţă, al 30 - lea caz la nivel naţional. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, conform GCS.

Un bărbat de 60 de ani, ofiţer în rezervă al MAI a călătorit în Israel la finalul lunii februarie. El s-a prezentat la spital însă a spus că nu a părăsit ţara în ultimele două luni.

Ulterior, s-a stabilit că el are coronavirus şi a răspândit virusul altor persoane din jurul său, între care nurorii lui, care este gravidă şi nepotului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
test,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.