Un nou aeroport se deschide în România.Care este oraşul din România care tocmai a anunţat deschiderea

Autor: Ioana Matei Postat la 12 decembrie 2022 2937 afişări

Un nou aeroport se deschide în România.Care este oraşul din România care tocmai a anunţat deschiderea

La numai 15 minute de centrul Braşovului, noul Aeroport Internaţional va avea lansarea oficială pe 15 iunie 2023 şi îşi va primi pasagerii într-o clădire cu dotări tehnice de ultimă generaţie, 10 zone de check-in şi un spaţiu generos de 1200 mp, cu posibilitate de extindere, investiţia Consiliului Judeţean Braşov totalizând 130 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Turnul de control virtual, unic în România, va însemna o siguranţă crescută, precum şi costuri reduse cu 50%, adaugă ei.

„Primele curse charter care vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional Braşov sunt deja în discuţii avansate şi îi vor duce pe braşoveni în destinaţiile lor favorite, comod şi rapid, fără a mai fi nevoiţi să facă transferul către alte aeroporturi din apropiere. Ţinând cont de popularitatea de care se bucură în prezent Braşovul în rândul turiştilor străini, estimăm că noul aeroport va creşte exponenţial apetitul acestora de a vizita zona datorită accesului facil prin conexiunile aeriene directe. Suntem încrezători că Aeroportul Internaţional Braşov va urca rapid în topul clasamentului aeroporturilor internationale din România, fiind un reper important în dezvoltarea economică a judeţului”, spun reprezentanţii companiei. Vizita la care au luat parte agenţiile de turism din zonă a fost găzduită chiar de Dl. Preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, care a monitorizat îndeaproape întreaga evoluţie a investiţiei şi este extrem de implicat în toate aspectele organizatorice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.