Un mort şi cel puţin 13 răniţi în Germania, din cauza focurilor de artificii

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 ianuarie 2022 270 afişări

Un mort şi cel puţin 13 răniţi în Germania, din cauza focurilor de artificii

Un bărbat de 37 de ani a murit şi cel puţin 13 persoane, printre care şi copii, au fost rănite în două zone ale Germaniei, din cauza focurilor de artificii.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost ucis şi altul de 39 de ani a fost grav rănit în timpul focurilor de artificii de Revelion, în vestul Germaniei.

Cei doi bărbaţi sărbătoreau intrarea în noul an împreună cu un grup de 10 persoane. Potrivit martorilor, la scurt timp după miezul nopţii, cei doi bărbaţi s-au despărţit de grup. Martorii au auzit apoi o bubuitură puternică, iar mai târziu i-au găsit la pământ, grav răniţi, conform dpa.

Bărbatul de 37 de ani a murit în ciuda încercărilor de resuscitare, în districtul Hüchel din Hennef, în landul Renania de Nord-Westfalia.

Bărbatul de 39 de ani a fost transportat la spital cu răni care îi pun viaţa în pericol.

Poliţia crede că au fost aprinse focuri de artificii cu un dispozitiv artizanal, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Între timp, la Berlin, 12 persoane, inclusiv copii, au fost rănite în timpul focurilor de artificii de la o petrecere privată de Revelion. Toate persoanele rănite, dintre care cea mai tânără are 11 ani, au ajuns la spital.

În acest caz, poliţia presupune că la petrecerea din zona Friedrichshagen s-au folosit artificii ilegale, deoarece nu se explică altfel numărul victimelor şi gravitatea rănilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artificii,
germania,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.