Un miliard de dolari în opt minute. Vânzări record pentru Alibaba - FOTO

Postat la 11 noiembrie 2015 1173 afişări

Tranzacţiile pe Alibaba au depăşit 9 miliarde de dolari în primele 12 ore ale promoţiei de "Singles Day", o zi cu discounturi serioase, informează Business Insider.

Peste 1 miliard de dolari au fost tranzacţionati pe site-ul Alibaba în doar opt minute şi aproape 4 miliarde de dolari în prima oră.

Singles Day este un eveniment anual ce are loc pe 11 noiembrie, un eveniment ce a pornit ca o mişcare împotriva Valentines Day, o zi în care este încurajată celebrarea vieţii celibatare.

Anul trecut, Volumul vânzărilor procesate prin intermediul aplicaţiei de plăţi Alipay în ziua de 11 noiembrie a trecut de 2 miliarde de dolari în doar o oră şi 11 secunde şi a depăşit în total 9 miliarde de dolari în 24 de ore, circa 43% fiind realizate de pe dispozitive mobile, potrivit Alibaba.

Valorea vânzările totale ale Alibaba pentru 2015 sunt prognozate să ajungă la 14 miliarde de dolari. Americanii cheltuie 5,6 miliarde de dolari de Black Friday şi Cyber Monday.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-miliard-de-dolari-in-opt-minute-vanzari-record-pentru-alibaba-foto-14882103
14882103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.